Maak je kamer af met de juiste accessoires

Wie een vrouw in huis heeft, en de meeste heren die dit lezen zullen beamend gaan knikken. Zal bemerken dat het huis zich steeds verder vol gaat stoppen met prullaria en kaarshouders. Ook de plaid op de bank zal tevoorschijn komen en planten zullen langer in leven blijven. Daarnaast zal de stofzuiger op een plek moeten komen te staan die gemakkelijk toegankelijk is, want er moet toch wel een keer per dag of minstens per twee dagen gestofzuigd worden. Herkenbaar?

Accessoires
Vrouwen en accessoires, het is een feit. Wist je dat ongeacht de stijl van je woning en de inrichting dat veel van de deze accessoires Oosters (à la http://oosterseverlichting.nl/) geïnspireerd zijn? Oosterse accessoires zijn hot! Want de kaarshouders, kussens en plaids zijn geweldig en passen in ieder interieur! Dus ben je nog niet om dan moet je bij deze toch maar eens gaan kijken naar iets Oosters voor in je huis. Nee dat hoeft geen totale inrichting te zijn, accessoires zijn wat ze zeggen accessoires die voegen iets toe aan je huidige woonstijl!

Midden Oosterse Design

Kleur
Naast accessoires heb je ook grote kans dat je een andere kleur op je muren zult krijgen, vrouwen hebben vaker een feilbaar gevoel voor stijl maar ook voor dingen die ze afzichtelijk lelijk vinden. Daarnaast kunnen ze jou heel goed overhalen om daar wat aan te doen. Dat betekend dus! De muur schilderen – klinkt vast weer bekend. Wat je echter nog niet meteen weet is dat je over een jaar weer aan de beurt bent, want hoe mooi de kleur ook is (op dit moment) over een jaar is het oud nieuws en moet er wat nieuws op de muur komen! Je bent vast gewaarschuwd!