Veranderingdrang

We hebben allemaal wel eens, dat we rondkijken in onze huiskamer en ons bedenken dat we het helemaal zat zijn. Vervolgens zullen we eerst de bank verplaatsen, de kasten of er een ander vloerkleed in leggen. Maar vaak is dit nog niet voldoende, om onze veranderingsdrang door te voeren. Een andere kleur op de muur dan? Ja dat zou ook nog wel eens een goede oplossing kunnen zijn.

Verandering van spijs doet eten
Het is zeker, wanneer we iets veranderen in ons huis, in welke kamer dan ook zullen we ons daar voor een behoorlijke periode heel erg blij bij voelen. Daarnaast hebben we in diezelfde periode niet de neiging om alles weer op de kop te gaan zetten. Maar wil jij eenvoudig een kamer een heel ander aanzicht geven zonder dat je hiervoor een hele dag bezig bent met meubels schuiven en muren schilderen? Begin dan eens simpel met het veranderen van je verlichting. Egyptische lampen zullen je kamer een heel ander aanzien geven, heel ander licht geven waardoor je kamer er heel anders uitziet. Je hoeft de boel niet te verbouwen om hetzelfde einddoel te behalen!

Toch liever alles veranderen?
Het is niet onlogisch dat je een frisse wind door je interieur wilt laten waaien, maar dan nog is verlichting iets essentieels. Wanneer je niet de juiste verlichting in je kamer aanbrengt kan een heel gezellige kamer overdag, alsnog in de avond uren een ongezellig iets worden, waardoor je liever meteen in bed kruipt. Dat kan niet de bedoeling zijn! Dus wanneer je de boel weer eens wilt gaan verbouwen, let op je verlichting en denk eraan dat een gekleurde lamp net zo goed het effect kan geven van een geschilderde muur.